Ako zelimo da vas angažujemo za svadbu i venčanje, do kad nije prekasno da se rezerviše datum?

Često se dešava da su neki datumi bukirani i po godinu dana unapred, dok su neki termini slobodni do par nedelja pred svadbu.

Nasa preporuka je da ne čekate dugo i kad zakažete željenu salu za Vaš veliki dan polako krenete u potragu za fotografom.

No, ako niste krenuli na vreme u potragu za fotografom ništa vas ne košta da nas kotaktirate i proverite da li smo slobodni za vaš termin 🙂

Mislila sam da ste mnogo skuplji i da ne možemo da vas priuštimo, drago mi je da nisam bila u pravu?
Mi imamo standardni paket usluga, koji je priuštiv svim mladencima u svojoj standardnoj formi. Tržišno gledano se može reći da smo povoljni, jer često kada se podvuče konačni račun naši mladenci su manje novca izdvojili za naš paket, nego mladenci koji su uzeli besplatnog fotografa. Takodje jedan mali savet, Genericke ponude poslate mailom ili istaknute na sajtu su super da uzmete studio u obzir za vas veliki dan. no nije svaka svadba ista! Te postoji Velika verovatnoca da su mnoge stvari nedorecene, a ponude sklone izmenama. Na kraju birate foto tim zbog povoljnije cene, a platite više. Izdvojite vreme, upoznajte se sa nama i onda napravite informisanu odluku 🙂
Da li imate i video ekipu u sklopu studija?
Mi se bavimo fotografisanjem venčanja, s tim što smo prepoznali potrebu za video ekipom i napravili saradnju sa Video produkcijama koje možete preko nas rezervisati. Ukoliko vam se svidi njihov rad, samo nam potvrdite. Nema potrebe da dodatno kaparišete niti da se posebno nalazite i dogovarate sa video ekipom.
Mi bismo samo da se raspitamo u vezi cena, da li nam možete poslati ponudu?
Stil funkcionisanja našeg tima je takav da se posvetimo svim mladencima u najvećoj mogucoj meri. Taj stil se prožima i kroz ponude i zato želimo da saznamo što je više moguće o vašem Velikom danu, Vasim zeljama, idejama i damo što preciziju ponudu. Naši paketi su priuštivi svim mladencima i nemamo skrivenih troškova. Nisu sve svadbe iste. Cena može da varira u zavisnosti da li je u pitanju malo venčanje sa 15-tak zvanica ili je standarna svadba sa 150 zvanica i više. Manja venčanja traju znatno kraće, dok veće svadbe znaju da potraju i do 17h pokrivanja u kontinuitetu. Nekad Vam je foto ekipa potrebna tek na skupu u restoranu sa pocetkom u 16h, a često je to znatno ranije i skupovi kod mlade i mladoženje počinju i od 08h pre podne. Tako da je najbolje svratiti do nas i dobiti tačnu cenu naših usluga i ponudu iza koje stojimo 🙂 Takodje jedan mali savet, Genericke ponude poslate mailom ili istaknute na sajtu su super da uzmete studio u obzir za vas veliki dan. no nije svaka svadba ista! Te postoji Velika verovatnoca da su mnoge stvari nedorecene, a ponude sklone izmenama. Na kraju birate foto tim zbog povoljnije cene, a platite više. Izdvojite vreme, upoznajte se sa nama i onda napravite informisanu odluku 🙂 
Da li je foto session poseban dan ukljucen u svaki paket?

Fotografije koje pravimo na dan venčanja, su spontane romantične i umetničke. One pričaju priču i čuvaju trenutke od zaborava. No fotografije koje radimo poseban dan su nesto sto je specifično za nas studio, a kasnije postaje praksa i kod ostalih fotografa. Stim da smo to počeli medju prvima da radimo i radimo to najbolje,
Da foto session poseban dan je u sklopu svakog paketa, bez posebne doplate!

Zasto odabrati naš studio?

Iskustvo! Mnogi ga imaju, nekad je dobro,a nekad i nije. 
 Mi se trudimo vec kod zapisivanja protokola tokom prezentacije da vam ukažemo na mnoge detalje kljucne za Vas Veliki dan! 

Kada je nabolje vreme za odabir Haljine, u kom mesecu stizu nove kolekcije. Koje je idealno vreme za zakazivanje maticara, a koje za crkveno vencanje. Pomoc oko izrade protokola, kao i oko obabira saradnika. Sta to sve znaci? 
Samo jedan mali primer. Lose vreme za gledanje vencanica je tokom sezone. Zasto? 
Pa ako malo razmisllite bice vam jasno. Haljine se uglavnom probaju i koriguju sredom i cetvrtkom za mlade koje imaju svadbu predstojeceg vikenda, a vracaju u ponedeljak uvece kada idu na hemijsko ciscenje. Tako da je sansa da zeljena Haljina uopste nije u salonu ili dostupna za probu.